obrovská beruška

Potřebné ingredience
dva korpusy náplň pařížská šlehačka z 1,5l,,a FORMIX
Postup přípravy
KLAS, POSTUP

NÁHLED
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

miminecka
(upraveno)
5. 4. 2010, 12:04


nahlásit

akin77
(upraveno)
18. 3. 2010, 9:07





nahlásit

jazavka
(upraveno)
7. 3. 2010, 18:40
...krasna...









nahlásit

darinka30
(upraveno)
7. 3. 2010, 17:35
super...






nahlásit

Ilonáček
(upraveno)
7. 3. 2010, 15:00










nahlásit

cherba
(upraveno)
7. 3. 2010, 13:16
moc pěkná beruša




nahlásit

HHaannuullee
(upraveno)
7. 3. 2010, 12:13






nahlásit

Katuš B.
(upraveno)
7. 3. 2010, 11:07
Nádherná
už podle toho množství šlehačky, to musela být opravdu velká macanda




nahlásit
dadula1
(upraveno)
7. 3. 2010, 10:32





nahlásit